Inici
Nosaltres
Matèria
Projectes
Aquest web
PROJECTES

A la nostra escola, tant des dels principis didàctics com des de la visió del professorat, es valora molt l’espai dels projectes a l’aprenentatge dels alumnes, per això, hem obert aquesta secció, un lloc en què compartirem projectes que realitzem nosaltres, o els nostres companys, amb tot allò relacionat amb les TIC.

Reportatge: "Projecte Webs Al Punt"

Actualment, el sistema educatiu necessita un canvi. Nosaltres lliurem la proposta al món d’incorporar projectes dinàmics i interactius al procés d’aprenentatge dels alumnes.

El projecte ‘Webs Al Punt’, és la prova de que un alumne necessita el seu propi espai en què desenvolupar les seves idees. En aquest cas, jo, Jordi San Nicolás, i el meu company Maksym Didokha (tots dos de 15 anys), hem estat encarregats de dur a terme el projecte que vam proposar a principis de desembre. Aquest projecte consistia en donar classes de programació als nostres companys, amb els coneixements que nosaltres mateixos havíem après pel nostre compte, un cop completada aquesta fas, el producte final (la web elaborada), seria presentada a un concurs, el concurs websalpunt.cat.

Aquest reportatge ens apropa al projecte mitjançant una sèrie d’entrevistes i de contingut intern de la feina realitzada durant aquests mesos.

L’objectiu de la pàgina web final (aquesta), és compartir tot allò que anem veient i creant a classe, per això aquest lloc compta amb un sistema d’entrades actualitzables.

Reportatge: "Una tarda a TV3"

Avui en dia, la tecnologia ha canviat completament les nostres vides, per això vam voler comprovar com han influït les TIC als mitjans de comunicació convencionals, com pot ser en el cas de les televisions.

En aquest reportatge, es mostra la nostra experiència als estudis de TV3, una tarda inoblidable en la qual tenim l'oportunitat de veure tots els racons de les instal·lacions, i entrevistar a grans personalitats de la cadena per conèixer el funcionament i els mètodes de treball de la redacció i de la gent de producció. Una oportunitat única que gràcies a en Gustavo Ropero va ser possible.

Aquest blog ha estat creat amb la finalitat de participar en un concurs de pàgines web, si estàs interessat a saber-ne més, pots fer clic a la Icona de webs al punt.
©2017 Joan XXIII · TIC Llicència de Creative Commons