Inici
Nosaltres
Matèria
Projectes
Aquest web
NOSALTRES

Som alumnes de l’escola Joan XXIII, de 4t ESO, i actualment en el nostre centre, a banda de les matèries comunes, disposem d’un bloc de matèries optatives, en què d'entre altres, estem treballant tot l’àmbit de les TIC.

Al nostre institut es valora i es fomenta la creativitat i la iniciativa personal, per això des d’aquesta matèria estem treballant en el projecte ‘webs al punt’, un projecte il·lusionant per tots nosaltres, gràcies al nou sistema d’aprenentatge que estem provant.

Concretament, tot va començar amb una proposta per part nostra, Maksym (15 anys), i Jordi (15 anys), que amb l’objectiu de dinamitzar la classe, i sortir del sistema més “clàssic” d’ensenyament, vam plantejar la idea de treballar el tema de la programació web, amb unes classes ben diferents de les habituals, ja que en aquest cas, la tasca de professor quedaria repartida entre el nostre mestre Joaquin Ferrero, i entre nosaltres.

En general, des del grup-aula de TIC, creiem que ha estat una gran idea treballar d’aquesta forma, donat que no només hem tingut una motivació extra com a conjunt de classe, també hem tingut un contacte molt més proper a la feina que realitza dia a dia el nostre claustre de mestres.

Com a conclusió final, volem subratllar el fet de que tot i tenint en compte la nostra edat (15 anys), estem molt capacitats per du a terme treballs de gran responsabilitat. Per tant, des de la nostra posició d’alumnat volem compartir el nostre desig per una societat amb més oportunitats per a la gent jove, ja que tot i ser conscients de que hi ha persones molt immadures, pensem que la gent de la nostra edat, que gestiona grans responsabilitats, no només pot fer la feina ben feta, també aporta un “plus”, vist que la il·lusió que ens desperten els projectes de diferents aspectes, es veu molt amplificada en gent com nosaltres, que tot i que tenim poca experiència, tenim moltes ganes de menjar-nos el món.

Primera classe de programació i introducció al projecte aquí.

Aquest blog ha estat creat amb la finalitat de participar en un concurs de pàgines web, si estàs interessat a saber-ne més, pots fer clic a la Icona de webs al punt.
©2017 Joan XXIII · TIC Llicència de Creative Commons