Inici
Nosaltres
Matèria
Projectes
Aquest web
Recerca sobre el futur laboral de la programació

Aquest és un projecte que hem fet els alumnes Miquel Gras i Pol Moreno i ens ha encantat perquè tracta un tema que ens agrada. Aquest tema és el de la programació, ho hem treballat amb molt d’esforç y dedicació y per això creiem que ens a quedat molt bé.

L’objectiu era entrevistar a persones que estan estudiant informàtica o algun cicle formatiu relacionat i així ens podrien explicar com veuen ells el futur de la programació. Aquest projecte principalment ha estat treballat fora d’horari escolar per a poder entrevistar als alumnes de cicles, que han estat els següents:

Antonio Jesús: Estudia Cicle de Grau Superior Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (ASIX). Ens ha explicat quines són les experiències i treballs que fan els alumnes d’aquest curs, els tipus de llenguatges que utilitzen i una forma de treballar molt interessant com són els crèdits de síntesi. 

Miguel Tello: Estudia Cicle de Grau Superior Desenvolupament d’Aplicacions Web (DAW), també ens ha explicat quines són les experiencies dels alumnes a les seves clases, i cap a on avencen les tendències de la programació, tipus de llenguatges i exemples de projectes realitzats a les seves escoles.

Miquel Gras pare: Trabajador en seguretat informàtica.
Hem utilitzat un software per fer el treball de video que és el Sony Vegas 13 que no es massa difícil d’utilitzar, i les entrevistes les hem gravat utilitzant la càmera d’un mòbil BQ Aquaris M5.

Volem agrair l’ajuda al nostre professor Joaquin Ferrero y als entrevistats Miguel Tello y Antonio Jesús.


Aquest blog ha estat creat amb la finalitat de participar en un concurs de pàgines web, si estàs interessat a saber-ne més, pots fer clic a la Icona de webs al punt.
©2017 Joan XXIII · TIC Llicència de Creative Commons