Inici
Nosaltres
Matèria
Projectes
Aquest web
Experiència personal a la matèria de l'Edgar Rodríguez

Al principi de curs, vam començar amb la unitat de les xarxes socials, on vam parlar de les plataformes  més importants com pot ser el cas de Twitter, Facebook, Instagram, etc.

Aquesta, va ser una unitat que em va agradar molt perquè (en el meu cas) diàriament utilitzo moltes d’aquestes aplicacions. Després vam fer un treball en parelles sobre twitter, una proposta que em va semblar genial ja que jo soc usuari d’aquesta xarxa, i crec que va ser bo treballar les opcions i les eines d’utilització que té.

Twitter és un servei de "microblogging", que permet als usuaris de la plataforma llegir i enviar missatges d'una longitud màxima de 140 caràcters.

Scratch 2

Vam fer un total de 4 practiques d’scratch. Al principi jo anava molt perdut, però finalment vaig fer un esforç, i a part d’aprendre em va acabar agradant bastant. 

A mi personalment la practica que més em va agradar va ser la última de totes ja que jo de petit jugava amb l’ordinador a aquell tipus de jocs.
La practica que més em va costar de fer va ser la primera de totes ja que al principi la aplicació no sabia molt bé com funcionava, vaig tardar com dos setmanes per el treball.
I la practica que menys em va costa de fer va ser l’última de totes, ja que ja tenia bastanta experiència amb scratch, això va fer que tardes dos dies en fer-la.

L’últim treball, projecte 'Webs Al Punt'

L’últim treball em va sorprendre per a bé ja que pensava que era molt o casi impossible de fer-ho. Vaig mostrar molt d’interès per la feina ja que sempre m’havia preguntat com es podia dissenyar i crear una pagina web. 

Per mala sort, vaig tenir un contratemps, i vaig estar una setmana sencera malalt i em vaig quedar molt pel darrere del meus companys, però gracies als meus Jordi i Max em vaig posar al dia i vaig acabar de fer les practiques del projecte ‘Webs Al Punt’. 

He de felicitar de debò als dos perquè un explicant, i l’altre ajudant als demés han fet molt bon treball.

Aquest blog ha estat creat amb la finalitat de participar en un concurs de pàgines web, si estàs interessat a saber-ne més, pots fer clic a la Icona de webs al punt.
©2017 Joan XXIII · TIC Llicència de Creative Commons